FESPA TREND Event

30 keer bekeken

Begin

11-12-2023 om 14:30

Einde

11-12-2023 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

FESPA Nederland organiseert op 11 december een Trend Event. Hoofdthema dit jaar is Werk. Wat zijn de trends die impact krijgen op de print- en signindustrie. Wat gebeurt er op dit gebied? Wat kunnen wij verwachten en hoe maak ik impact met mijn bedrijf?

FESPA Nederland Association is de kennis- en netwerkorganisatie voor print- en signindustrie en voor iedereen die geïnteresseerd of betrokken is in de ontwikkelingen binnen de visuele communicatiebranche. FESPA Nederland Association zet zich in om Nederlandse print- en signondernemers met elkaar te verbinden en hen te inspireren om samen te werken aan een toekomstbestendige industrie. 

Een dag met keynote speakers, break-out sessies, ontmoeting en netwerken. Het volledige programma is te vinden op de website van FESPA. Kaarten zijn € 95,- (voor niet-leden).

 

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen