Le Guess Who U?

25 keer bekeken

Begin

11-11-2023 om 10:00

Einde

12-11-2023 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

U?, het gratis toegankelijke stadsfestival van Le Guess Who?, keert op 11 en 12 november terug naar Utrecht voor de derde editie. Dit programma is gemaakt voor, maar vooral mét Utrecht, om de creativiteit van de stad in al zijn diversiteit te vieren.

Utrecht kent een enorme verscheidenheid aan buurtcentra, gemeenschappen, vrijwilligersorganisaties, instituten en allerlei inspirerende en creatieve initiatieven. U? heeft als doel om zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de geluiden, perspectieven en culturele uitingen die de stad rijk is.

Dit jaar focust het festival zich op twee specifieke regio’s in de stad: op zaterdag 11 november ligt de focus op Zuid (Tolsteeg, Rotsoord, Hoograven, Merwede) en op zondag 12 november op West (Cartesius, Werkspoorkwartier). Daarnaast vindt er ook programmering plaats in het centrum.

Kijk voor meer informatie en programmering op de website van Le Guess Who.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen