Society 5.0 Festival

22 keer bekeken

Begin

31-10-2023 om 10:00

Einde

01-11-2023 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

The Social Hub Amsterdam City

Hoe kan de creatieve industrie innovaties helpen richting het welzijn van de planeet te sturen? Dat is de centrale vraag van het Society 5.0 Festival. Een tweedaags festival in The Social Hub Amsterdam Stad met masterclasses, workshops, optredens, installaties en meer.

‘De informatiemaatschappij’, ook wel Samenleving 4.0 genoemd, heeft ons naar een nieuwe dimensie gebracht waarin we leven, werken en met elkaar omgaan. We staan ​​nu aan de vooravond van een vijfde maatschappelijke revolutie, aangedreven door technologieën als kunstmatige intelligentie, robotisering en uitgebreide realiteit; een Samenleving 5.0. Hoe kan de creatieve industrie deze innovaties helpen richting het welzijn van de planeet te sturen?

Deze vraag staat centraal op het Society 5.0 Festival. We vragen creatieve professionals, zoals ontwerpers, (beleids)makers, kunstenaars, technologen, hackers en onderzoekers, welke rol zij kunnen spelen om te zorgen voor een samenleving gebaseerd op publieke waarden en positieve impact.

Op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november 2023 is The Social Hub Amsterdam Stad het kloppend hart waar de creatieve industrie samenkomt om te genieten van masterclasses, workshops, optredens, interactieve installaties en een bruisend avondprogramma.

Kijk voor alle informatie op de website van Society 5.0 Festival.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen