In gesprek met dramaredacties

33 keer bekeken

Begin

22-11-2023 om 14:30

Einde

22-11-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij een nieuwe scenarioschrijver die een publiek kan verrassen, ontroeren of aan het denken kan zetten? En wil je graag kennismaken met de publieke omroepen van Nederland? Op woensdag 22 november organiseert het NPO-fonds in samenwerking met Scriptbank de vierde editie van Team up.

Het NPO-fonds is in samenwerking met Scriptbank op zoek naar een nieuwe generatie scenarioschrijvers. Tijdens de Team up gaan schrijvers met de dramaredacties in gesprek over hun kansen binnen de publieke omroep. Mocht er een klik zijn, dan maakt de Team up- scenarioregeling het vervolgens makkelijker voor nieuwe schrijvers om in te stappen in bestaande schrijfteams.

Voor wie is Team up?
Scriptbank en het NPO-fonds zoeken scenarioschrijvers met een eigen stem, een originele pen en het vermogen het publiek aan het denken te zetten. Deze schrijftalenten hebben al stappen gezet om zich te ontwikkelen als scenarioschrijver, maar zijn nog niet doorgebroken. Zij hoeven niet per se een filmopleiding te hebben. Nieuwe schrijftalenten met verschillende achtergronden, opleidingen of schrijfervaring worden graag uitgenodigd zich aan te melden. De omroepen zijn zowel op zoek naar schrijvers voor jeugddrama als voor volwassenen drama. Binnen de schrijfopdracht is voldoende ruimte om te laten zien wie je bent als schrijver.

Hoe meld ik me aan?
Kijk voor alle informatie en inschrijving op de website van Scriptbank.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen