Hé afstudeerder, vind hier jouw ontwikkelkansen!

Je diploma heb je in de pocket, tijd om volgende stappen te zetten! Is dat voor jou nog een ontdekkingstocht, of heb jij je carrièrepad al helemaal uitgestippeld? In beide gevallen is het in ieder geval belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door in contact te zijn met andere (creatieve) professionals en bij te blijven in je vak door het volgen van workshops. Gelukkig zijn daar ook heel veel mogelijkheden voor!

Op deze pagina staan activiteiten die we speciaal voor jou hebben geselecteerd! En, voor jou is deelname helemaal gratis! Meld je snel aan en houd deze pagina in de gaten, de komende weken vullen we het aanbod nog aan. Na de zomer ontvang je sowieso van ons nog een update in je mailbox. Nieuwsgierig naar alle activiteiten? Houd dan ook onze agenda in de gaten.

Staat jouw ontwikkelwens er niet tussen? Laat het ons weten, we kunnen je altijd verder helpen.

 IK HEB EEN VRAAG/SPECIAAL VERZOEK 

   

  Supporting Partners 

  Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
  Hogeschool Utrecht
  Nimeto Utrecht
  ROC Midden Nederland

  Partners

  De Maakruimte
  Vechtclub
  Grafisch Lyceum Utrecht
  Herman Brood Academie
  MaakJeStap
  Media Perspectives
  Stichting sQuare
  Kunstenbond

  Netwerk in kaart

  Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

  Bekijk de netwerkkaart
   

   


  ONDERDEEL VAN

  Utrecht Talent Alliantie

   

   

    

  GEFINANCIEERD DOOR

  Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

   

   

  Cookie-instellingen