TIP VOOR NU - Tutorial Professioneel gebruik social media

14 keer bekeken

Jouw werk mag gezien worden! Via social media geef je het een podium. Je kunt er niet alleen je werk laten zien, maar ook inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden. Maar hoe pak je het handig aan? Cultuur+Ondernemen heeft daar een handig stappenplan voor!

Social media helpen je om vindbaar te zijn. Belangrijk, want opdrachtgevers, kopers en geïnteresseerden komen nu eenmaal niet vanzelf naar je toe. Actief zijn op social media kost wel wat tijd. Maar het is een makkelijke (laagdrempelige) manier om met mensen in contact te komen en je werk aan een groter publiek te laten zien.

Twijfel je welke social media je moet inzetten? Cultuur+Ondernemen heeft de belangrijkste inzichten voor je op een rij gezet, zodat je kunt beslissen wat bij jou past. Zie je er echt tegenop om te beginnen? Doorloop dan in elk geval het stappenplan. Dat kost je maximaal 4 uur, en het zorgt er voor dat je vindbaar bent.

Lees hier verder hoe anderen dat doen, ontvang tips en bekijk het stappenplan. 

 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen