19 NOV - Cursus Auteursrecht van spreken

23 keer bekeken

Samen met de Kunstenbond ontwikkelden we de cursus 'Auteursrecht van spreken'. De cursus is om jou als zzp’ers in de culturele en creatieve sector te ondersteunen in jouw ondernemerschap. In deze cursus leer je meer over wat auteursrecht precies is én hoe het je beschermt. Schrijf je nu in!

Voor iedere kunstenaar of creatieve professional is het auteursrecht van groot belang bij het vergaren van inkomsten. Maar waarop je precies auteursrecht hebt, hoe je je werk beschermt én hoe je het auteursrecht in jouw voordeel kunt inzetten, leer je tijdens deze module. Een advocaat van De Kunstenbond wijst je waar je op moet letten en vooral ook: waar je moet beginnen! Deze cursus is speciaal bedoeld voor (nog) startende ondernemers!

Kunstenbond
De Kunstenbond is de grootste vereniging in Nederland die de belangen behartigt van eenieder die werkzaam is in de creatieve en culturele sector. Iedere dag knokt de vereniging keihard voor een eerlijke verdeling en vergoeding voor mensen die in dienst, of als zelfstandige, werkzaam zijn in de creatieve industrie. Tegelijkertijd geloven zij dat eerlijke vergoedingen en het bouwen aan een duurzame carrière bij onszelf als (toekomstige) creatieve professionals begint.

Info
Datum
: 19 november 16.30 tot 19.00 uur
Aanmelden: De module is gratis voor jou, inschrijven kan via het online formulier. 
 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen