5 + 12 NOV - Cursus tarieven bepalen en onderhandelen

24 keer bekeken

Samen met de Kunstenbond ontwikkelden we een tweedaagse cursus die jou zal ondersteunen in het ondernemerschap in de culturele en creatieve sector. Deze tweedaagse cursus gaat onder andere over uurtarieven bepalen, onderhandelen en offertes opstellen. Schrijf je nu in!

Deze cursus volg je op twee dagen:

Deel 1 | Weet wat je waard bent | 5 november (15.30-19.00 uur)
Tijdens het eerste deel van deze cursus - Weet wat je waard bent - leer je alles over tariefbepaling en het belang van contracten, uurtarieven, kortingen en hoe verschillende opdrachten zich tot elkaar verhouden. Wat is je auteursrecht waard? Hoe weet je zeker dat de mondelinge afspraken worden nagekomen? Welke kosten maak je nu daadwerkelijk tijdens een opdracht? Hoe kun je je uren het best bijhouden en hoe pas je de ‘Fair Practice Code’  toe in de praktijk?

Deel 2 | Onderhandelen met lef | 12 november (15.30-19.00 uur)
En dan sta je er in één keer alleen voor als zelfstandige en moet je offertes maken, prijsindicaties geven en soms ook gewoon keihard onderhandelen. Hoe pak je dat eigenlijk aan? Hoe stel je bijvoorbeeld een offerte op? Welke reacties kun je hierop verwachten? Wat zijn de do’s en dont’s in een onderhandelingsproces? Aan de hand van voorbeelden en oefeningen wordt dit onderdeel geïllustreerd.

Aanmelden
De tweedaagse cursus is gratis voor jou, inschrijven kan via het online formulier.

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen