13 NOV - Masterclass LinkedIn

28 keer bekeken

Hoe vind je opdrachtgevers, een baan of een gelijkgestemde en hoe leg je daar vervolgens professioneel contact mee? Hoe zorg je ervoor dat jouw expertise bij anderen op het netvlies komt? Vragen waar je in deze masterclass, naast nog een heleboel andere relevante tips, antwoord op krijgt.

Met Linkedin sta je zakelijk in contact met mensen. Je bouwt aan een netwerk dat je inspireert en verder helpt. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk om elkaar te tippen op kansen die zich voordoen en om elkaar te promoten. Met een goed gevuld en professioneel profiel weten ook recruiters je goed te vinden. 

De ruim 5,5 miljoen gebruikers in Nederland zijn een bron van inspiratie en verbinden jou met het werkveld.

Doe je mee aan deze gratis masterclass met natuurlijk aansluitend een netwerkmoment? Heb je gegarandeerd heel veel connecties erbij die jou verder helpen :-)

Datum 13 november
Tijd 18.30 - 21.00 uur
Locatie HKU, Oudenoord 700

AANMELDEN 

 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen