Financiële beurs voor Utrechtse popmuzikanten

Noortje van Dorp 27-06-2024
28 keer bekeken 0 reacties

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Dien dan nu je plan in voor de vierde editie van UP:Next, de beurs voor Utrechtse popmuzikanten! Professionele artiesten uit de provincie Utrecht kunnen van 15 juni tot 1 september een plan indienen.

UP:Next is een beurs voor Utrechtse popmuzikanten van het Cultuurfonds Utrecht. Professionele artiesten uit de provincie Utrecht kunnen van 15 juni tot 1 september een plan insturen voor een volgende stap in hun carrière. Eind 2024 selecteert de jury één plan, waaraan een bedrag van €10.000,- + een showcase gekoppeld is. De artiest kan dit bedrag naar eigen inzicht inzetten om een jaar lang te werken aan een vernieuwend muzikaal project, waarin wordt toegewerkt naar een live presentatie.

UP;Next is op zoek naar artiesten die een nieuw geluid willen laten horen. Die buiten de gebaande paden willen treden. Die door willen bouwen. Ben jij toe aan een volgende stap in je muzikale carrière? Dien dan een plan in. Alle informatie hoe je dat doet kun je vinden op de website van het Cultuurfonds Utrecht.

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen