Open Call Songwriter Circle 2024

Noortje van Dorp 26-06-2024
40 keer bekeken 0 reacties

Songwriters, spits uw oren, scherp uw pennen en smeer uw kelen! De Songwriter Circle is op zoek naar artiesten voor haar derde seizoen van de concertreeks (6 oktober, 3 november en 1 december). Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Drie artiesten per editie brengen hun muziek in haar meest kwetsbare vorm naar het intieme kunstcafé van De Nijverheid. Zonder setlists, zonder vaste speelvolgorde; puur op gevoel krijgen muzikanten de volledige vrijheid om nieuwe ideeën uit te proberen, oud werk van de plank te halen of liedjes in een nieuw jasje te steken. De Songwriter Circle biedt een unieke inkijk in de magie van het liedje.

De Songwriter Circle is niet gebonden aan specifieke genres, iedereen die solo kan performen kan zich aanmelden, van singer-songwriter tot rapper.

Er is ruimte voor drie muzikanten per editie en er is een gage van € 250 per muzikant beschikbaar. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 11 augustus. Geselecteerde acts horen uiterlijk 8 september dat zij zijn uitgenodigd om te komen spelen.

(Bron & beeld: De Nijverheid)

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen