Open Call kunstproject Amersfoort

Noortje van Dorp 19-06-2024
11 keer bekeken 0 reacties

Heb jij als tentoonstellingsmaker of professioneel kunstenaar een spannend of bijzonder plan voor een kunstproject dat je graag wil realiseren? Gemeente Amersfoort schrijft ook dit jaar weer een open call uit voor een kunstproject in de stad.

Het gaat om tijdelijke en kwalitatief hoogstaande projecten met een sterk concept, zichtbaar in Amersfoort in 2025. Voor de realisatie van het project is een budget van maximaal € 40.000,- (exclusief btw) beschikbaar. De opdracht staat open voor tentoonstellingsmakers en kunstenaars van binnen en buiten Amersfoort.

Inzenden van projectplannen kan tot en met 22 september 2024. Wil je meer weten over de open call van gemeente Amersfoort? Kijk op amersfoort.nl/opencall2025

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen