HKU Exposure

29 keer bekeken

Begin

27-06-2024 om 12:00

Einde

30-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

diverse locaties

Tijdens Exposure 2024 barst de stad uit haar voegen van het nieuwe talent. Zo’n zevenhonderd kunstenaars van HKU presenteren hun afstudeerwerk aan het grote publiek. Van beeldende kunst tot games, van design tot film en van muziek tot theater: dompel je onder en laat je inspireren.

Exposure speelt zich af op veel verschillende plekken in Utrecht. Het afstudeerwerk is niet alleen te zien op HKU-locaties als Oudenoord en de voormalige Pastoe Fabriek, maar ook in bibliotheek Neude, in Gebouw M, in het Stadsklooster, op podia als EKKO en een kunstinstelling als BAK. Vrijwel overal staan de afstudeerders zelf klaar om toelichting te geven op hun werk en erover in gesprek te gaan. UITagenda geeft een voorproefje van het programma.

Plan zelf je kunstroute op exposure.hku.nl

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen