Exploring Stories 2024

27 keer bekeken

Begin

28-09-2024 om 09:00

Einde

29-09-2024 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tivoli Vredenburg

Voor de vierde keer brengt ILFU op Exploring Stories uitzonderlijke schrijvers en denkers van over de hele wereld samen. Ontmoet je favoriete auteurs, ontdek nieuwe stemmen en laat je inspireren door hun literaire blik op de wereld.

Op zaterdag worden politieke en maatschappelijk-sociale onderwerpen belicht in al hun gelaagdheid; de festivalzondag is geheel en al gewijd aan het thema ‘Nature’s Narrative’ waarin we ons buigen over de grote vraag in hoeverre de stem van de mens kan spreken voor andere entiteiten.

Op het festivalplein staan er gedurende het weekend boekenstands en eetkraampjes en vinden er diverse signeersessies plaats. Kijk voor meer informatie en tickets (v.a. 12,50 euro) op de website van Tivoli Vredenburg.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen