DEMOSCENE SIZECODING WORKSHOP

19 keer bekeken

Begin

27-06-2024 om 19:00

Einde

27-06-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

CCU Studio, Vlampijpstraat 84, 3534 AR, Utrecht

Kom naar de workshop over Sizecoding door Freddy en Milan van Demoscene! Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes van TIC-80 programmeren in Lua. Je krijgt de kans om je eigen fantasieconsole-intro te maken en deze te comprimeren tot slechts 256 bytes.

Freddy en Milan zullen hun expertise en passie voor de demoscene delen, dit is de computerkunst(sub)cultuur is die zich richt op het produceren van demo's, of zelfstandige computerprogramma's die audiovisuele presentaties produceren. Vaak wordt dit gebruikt om visuele kunst, muzikale vaardigheid en "sizecoding" programmeervaardigheden te laten zien. Hiermee bieden ze een unieke kans om kennis te maken met deze innovatieve en creatieve vorm van programmeren.

Of je nu een ervaren programmeur bent of net begint, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische ervaring in een uitdagend en inspirerend vakgebied, maar is ook zeer geschikt voor beginners!

Regulier €20 / Student €10, tickets kopen kan online.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen