PERMACOMPUTING ZINE MAKING WORKSHOP

4 keer bekeken

Begin

22-06-2024 om 13:00

Einde

22-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

CCU Studio, Vlampijpstraat 84, 3534 AR, Utrecht

Kunnen we onze technologische apparaten herontwerpen om minder verspillend te zijn en meer in harmonie met de ecosystemen van de aarde? Hoe zouden onze technologieƫn eruitzien als we harmonie met de natuur prioriteit zouden geven? Ontdek het in de zine-making workshop van Creative Coding Utrecht.

We gaan hier samen op speelse wijze solarpunk-verhalen verkennen en alternatieve technologische mogelijkheden onderzoeken. We zullen alternatieven verkennen door middel van verhalen, poƫzie, tekeningen, songteksten en collages, allemaal gericht op het verleggen van de grenzen van wat voor ons beschikbaar is.

Bereid je voor op buiten-de-kaders-denken, boeiende discussies, en de kans om bij te dragen aan een collectieve zine-print met jouw naam erop! Deze workshop, georganiseerd door Internet Teapot, verwelkomt iedereen met interesse in ecologie en technologie. Er is ruimte voor verkenning en experimentatie.

Deelname is gratis, inschrijven kan online

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen